Čemu peskovnik življenja?

Zakaj peskovnik življenja?

Ime spletne strani peskovnik življenja se je rodila ob živi sliki otrok, ki se igrajo v peskovniku. Gradijo svoje hišice, gradove…, pravzaprav vse tisto kar jim narekujejo impulzi znotraj njih. Raziskujejo kaj vse je mogoče početi z mivko. Uporabljajo lopatke, kanglice, grablice, vodo in vse kar jim pride na misel, le da bi ustvarili kar si želijo. Predani so entuziazmu, motivaciji, radosti in neukrotljivi energiji, ki jih žene k dosegu cilja.

Peskovnik je eden izmed prostorov, kjer se srečamo s sabo in okolico. Je prostor kjer se srečamo tudi z vrednotami kot je kolegialnost in sprejemanje. Hkrati pa je tudi prostor za nasprotni pol, kot je nesprejemanje in zavrnitev. Tu se začnejo za nas prvi koraki pri spoznavanju sveta in okolice.

Morda se sliši čudno, pa vendar le, so nas te prve izkušnje oblikovale v osebe danes. To lahko opazimo skozi odnose, ki jih živimo danes v stiku s seboj, s partnerjem, s prijatelji, sodelavci in seveda s sorodniki.

Se kdaj vprašate kakšna je vaša motivacija danes, kako se spopadate z izzivi, ki vam jih narekuje vesolje in kako ste s frustacijami, ki vas ženejo v samospoznavanje? Koliko zares živite sebe in koliko živite življenje drugih, ki vam narekujejo kaj je prav za vas? Si upate spregovoriti o svojih fantazijah, željah in impulzih znotraj vas ali vas je strah zavrnitve?

Dovolite si biti ” samo” človek, ki čuti, misli, doživlja in išče smisel na tem planetu.

Priznati svojo nemoč pomeni stopiti med hrabre, pomeni biti bolj človeški in ne manj!

 

Ljubljana

Cesta v mestni log 55, Murgle center
 
 

Telefon

 

Delovni čas

Pon - pet: 09:00am - 18:00pm
 

Imate vprašanje?