IZDELAVA SPLETNIH STRANI, CENIK TER VREDNOTENJE

NAROČNIK SPLETNE STRANI: Psihoterapija, Andrejka Kozlevčar, s.p., Ljubljana

Izdelava spletnih strani ter cenovna vrednost projektov

Postavitev spletne strani je proces, pri katerem v skupnem dogovoru izdelvalec in stranka postavita koncept, ki je primeren za naročnika, hkrati pa v okviru temu namenjenih sredstev. Cena izdelave spletne strani lahko namreč močno varira glede na elemente, ki jih vključuje. Izdelava inetenetnih strani cenik, je rubrika ki opisuje elemente, ki vplivajo na končno vrednotenje strani. Veliko vlogo igra cena dizajna ter različnih konfiguratorjev, ki so lahko integrirani v stran. Če je spletna stran obsežna, je potrebna vrhunska izdelava, ki omogoča, da stran deluje brezhibno ter hitro. Cena izdelave spletne strani se tako določa individualno glede na vsak projekt ločeno. Spletne strani, cena v Ljubljani ali v Mariboru ostajata nespremenjeni, saj izdelava ni vezana na lokacijo.

Vsisi
 
Peskovnik življenja

Ponovno pridobite svoje cilje in si ustvarite kvalitetno življenje s pomočjo psihoterapije Andreje Kozlevčar

S pomočjo psihoterapije si oseba ponovno zgradi cilje v življenju, ki so motivator za aktivno življenje. Na ta način si začnemo upati početi strvari, ki nam prinašajo zadovoljstvo, osebno rast in hkrati srečo. Pri moderni psihologiji se skozi procese išče vzroke za nastale težave. Ko se identificira vzrok za problem, se začne iskat rešitev.

 

Vas zanima izdelava spletnih strani ter cenovno vrednotenje?

V kolikor se zanimate za postavitev spletne strani, je potrebno najprej določiti, komu je spletna stran namenjena, kakši bodo uporabniki, njihova pričakovanja, ter kakšne so naše želje pri vplivanu na obiskovalce na naši strani. Pri izdelavi spletnih strani cenik ni zmeraj vezan na velikost podjetja. Razmerje med ceno spletne strani in prometom, ki ga ustvarja nista v korelaciji. Podjetja, ki morajo skrbeti za svoj zunanji izgled morajo imeti veliko lepše in obsežnejše spletne strani. Cena izdelave spletne strani tako močno varira tudi znotraj določenih tržnih področij.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Life Center Izdelava spletne strani VEG & SAM d.o.o Izdelava spletne strani Mi elektronika Izdelava spletne strani Oblč Izdelava spletne strani Zobozdravstvo Pohlen Izdelava spletne strani Dimniki Zupanc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.